Fotball Sommer ⚽

Jeg begynte med fotball på Tønsberg Fotball Klubben i Tønsberg når jeg var fem år. Jeg husker godt hvor forvirrende det var når jeg løp ut av banen i min håper aktive søken på og gjøre det alle de stolte fedrene som hadde kommet med barna sine på sin første fotball trening. Sammlig 😇 og gjøre. Spille den første fotball treningen på gresset.

Det blir en rekke ting som viktige:
• Ikke skåre selv mål
• Ikke skru knoter
• huske leg skin
• Ta på seg sine leg skin
• Huske drikke flaske
• Og finne seg ett berømt drakt nummer. 😀👍

Årene gikk og jeg fikk fast plass på TFK angripes spiller. Skårte masse mål og hadde det kjempe morsomt. Ble kåret til årets spiller.

Og ikke minst, når det var mulig, få med far for å kjøpe nye fotball sko. Mitt merke? Diadora, Nike, Adidas, Umbro 😁

Etterhvert ble det mer fotball. På fotball skole. Dra til Norway Cup. Skåret mål en gang på (dette er ikke løgn) Norges landslag målvakt Erik Thortvedt! 👍
Jeg tok innbytter for ett annet utenlandsk lag, og? Jeg skåret på straffen!

Senere, når jeg var rundt 16 kom FIFA med talen speidere sine og jeg bled tatt ut til en større krets, med mulighet til og nå landslaget, så spilte vi to ganger i uken på kretslaget og for dem som kom videre. Jeg sluttat ganske enket for, at det ble for mye. Jeg oppnådde VIP før jeg som fotball spiller fyrte av mitt siste skudd på mål. Litt for høyt oppe til høyre, er ikke mål. ❤️

Spis sunt
Trene regelmessig
Ikke for mye festing(pass på drikken din!)
Skole er viktig
Ha tro på deg selv når det gjelder! ❤️

Mitt drakt nummer? Alltid hvis tilgjengelig nummer 10.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Please reload

Vennligst vent ...