Psykiatrisk ⚕

I dag (noen dager siden) sitter jeg og hører på musikk på psykiatriske post B oppe i landet. Jeg ligger og koser meg på landets absolutt beste avdeling! Her har vi nettopp pusset opp en ny enhet. Som er post B. Som vi har flyttet inn i. Jeg ligger her i all luxusen og prøver å skrive uten skrive feil. Ligger og tenker på hva, eller om, jeg kommer til og få de vanelige jule gavene mine av familien i år. Det har vært litt «hipp som happ» med gaver de siste årene. Men, jeg regner med, at oppfølgingen jeg får av kommunen, dekker de fleste behovene, delvis maten og delvis drikken. Jeg og nødvendigvis hva jeg måtte ha av egene ønsker. Ligger i mine vanskeligheter og prøver bare og la tiden fly. Psykose eller insomnia får bli som det blir. Det er jo bare noen mentale problemer. Bare noe kjemisk i hode, som ikke stemmer. Men det er ikke en dødsdom. Ikke like utfordrende som det og miste ett ben, eller det og miste en arm. Ingen livsfarlig genetisk feil, eller som resulterer i sykdom. Selv om det også kan være det for noen. De vanskelige diagnoser, med de enda vanskelige navn. Jeg klarer meg økonomisk, uten at jeg er så «super happy» av og tenke på penger. For mer penger skulle vi alle hat på konto og!
For, vil at du skal tenke litt ordentlig på dine problemene, for så og fortelle deg selv: Det er ikke farlig, det går over. Du kommer deg videre, det er helt ok og bli frisk nå. Takk for livet du har! Etter diskusjon jeg hadde for en tid tilbake om døden og greier, er om vi alle mest sannsynlig skal dø en dag, er ikke dette på grunn av våre bekymringer! 😅 Jeg ønsker også meg selv og mine venner, og komme seg videre med hele livet sitt. For livet det er godt! Og nå, som det ikke er så lenge igjen, til jul. Og jul aften 2022! og i følge advent kalenden. Gaver, og denne 24. desember 2022. Ligger her og lar alle mine sorger fly! 😀 Det som er vanskelig i dag, er lett i morgen. Jeg fikk laget meg kakao i dag, fra bunnen av. 1 liter med Hel melk og 1 kg med vanelig norsk koke sjokolade, jeg varmet det godt opp. Kjempe digg! ❤️ Noe jeg ønsker meg til jul i år, så er det mer, som alle vet, mer penger! 🤑

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Please reload

Vennligst vent ...