Gjeld vs Inkasso

Mer penger er målet. Ikke jobb mer. Ikke ta opp låne virksomhet. Rane eller noe lignende. Enket og grei så skal du ha mer penger. Uten noe som helt annet en mer penger. Nå for tiden hvor alle folka i dette landet vårt har gått inn på den mest hardcore låne virksomhet for og redde familiens sanne ære! Og betalings evne.
Fant noe info på nett og så også på TV at det er veldig mange flere en egentlig tidligere som har forsømt alle sine viktige regninger og slikt og er sendt fra staten som inkasso krav. Med de kunstneriske sorte små prikkene dine, som ble til de mange høye søylene og ble til enda flere og enda høyere søyler, for også bli til den firkanta sorte full dekkende flate. Så de holder orden på oss alikevell. Men fortvilelse over. Det finnes mer penger. 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Please reload

Vennligst vent ...