Fremmed sivilisasjon 🛸

Tror dere at det finnes en fremed sivilisasjon på en fremed planet? Vi vet så godt at det finnes liv på vår klode jorden. Vi vet men ikke med 100% nøyaktighet at vi er den eneste planeten i det vilt store universet vi er en del av som har vilkårene som vi mener må oppfylle, for og ha betingelsene for planeten hvor levende organismer for og eksisterende og utvikle seg videre. Men begynte livet egentlig på denne planeten Jorden? Eller begynte livet på jorden på en annen planet, og ble fraktet til Jorden muligens med en komet? Kan det være at de sitter og ser på oss lik vi ser på de travle arbeiderne i en maurtue? Blir vi gransket av en super intelligent eksistens som bare ønsker og se om vi klarer det?

Mars rover Curiosity har mennesket etter hva vi vet sendt opp til mars og der ruller den rundt med en hel haug av ny moderne instrumenter og kan så og si analysere og teste alt den kommer over.

Kan det hende en dag at vi enten får bevist, eller motbevise denne vi levende forståelsen om opphavet og kriteriene oppfylt for og ha intelligent liv?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Please reload

Please Wait