Kjøp pondus!

Jeg her lenge hatt det morro med og lese de artige politisk ukorrekte pondus stripene. Har vurdert og skaffe meg eget abonnement på pondus. For jeg lest mange av pondus bladene før. Pondus abonnement kan søkes opp på nettet, og lempes ned i postkassen din. Let opp med en vanelig søkemotor søk. Pondus er rasende festlig, og jeg digger han en masse. Kjempe mye morrsomt, og kunne lene seg tilbake og flykte inn i pondus universet, så og si. Om noen har funnet de stripene jeg har publisert her på mitt nettverk mitt også. Så skjønner du, eller dere, for den saks skyld, fort ut av det. Mange timer med premium fun! I en vanelige dag for oss alle den samme. 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Please reload

Vennligst vent ...